kookstudio Frankrijk logo

Voor wie?

De boerderij is zeer geschikt als locatie voor een training. Bijvoorbeeld als u met uw (Management) Team 'op de hei' wilt zijn zonder afleiding door dagelijkse beslommeringen. Uit ervaring blijkt dat het gezamenlijk koken tal van aanknopingspunten biedt om de samenwerking te bespreken en waar nodig te verbeteren. Daarnaast is de omgeving rustig maar geeft genoeg inspiratie om te denken over uw bedrijfsmissie, uw manier van communiceren of uw stijl van leidinggeven.Zo ligt de boerderij naast een bos, is  vlakbij het grootste natuurlijke labyrinth van Europa www.labyrinthe-gueret.fr en is er een 'klimbos' www.lespierresjaumatres.fr met touwen en lianen. De deelnemers kunnen hierbij in (kritische) situaties worden gebracht waarin ze geconfronteerd worden met hun gedrag.

Ook kunt u denken aan trainingen waarbij het ver-weg-zijn-uit-Nederland het reflecteren vergemakkelijkt zoals bij een loopbaantraining. Daarnaast is de locatie geschikt voor Mindfullness- of Meditatietrainingen waarbij de stille omgeving een hulpmiddel kan zijn.

 

Faciliteiten
De boerderij heeft in de 'grange' een trainingsruimte waarin alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Daarnaast zijn er voldoende plekken om in subgroepen te werken.

Aangezien ruime trainerservaring aanwezig is, behoort een co-trainerschap tot de mogelijkheden. Ook kunt u (een gedeelte van) de training aan ons uitbesteden. Neemt u contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken.

Het culinaire niveau dat we kunnen verzorgen is hoog en ook hierin geldt dat bijna alles kan. Tijdens een gesprek (in Nederland) bespreken we met u alle opties, al naar gelang uw budget.

We kunnen maximaal 12 cursisten ontvangen. Indien de groep groter is zijn er alternatieven om te overnachten in de buurt.